Разлика помеѓу преработките на „Фудбалски сојуз на Германија“

embed {{Нормативна контрола}} with wikidata information
(embed {{Нормативна контрола}} with wikidata information)
{{fb end}}
 
{{Нормативна контрола}}
[[Категорија:Европски фудбалски федерации|Германија]]
[[Категорија:Фудбал во Германија]]