Отвори го главното мени

Промени

embed {{Нормативна контрола}} with wikidata information
{{ЕУ}}
 
{{Нормативна контрола}}
[[Категорија:Обединето Кралство| ]]
[[Категорија:Држави во Западна Европа]]