Разлика помеѓу преработките на „Ерменска Советска Социјалистичка Република“

embed {{Нормативна контрола}} with wikidata information
(embed {{Нормативна контрола}} with wikidata information)
{{Советски Републики}}
 
{{Нормативна контрола}}
[[Категорија:Ерменска ССР| ]]
[[Категорија:Советски републики]]