Разлика помеѓу преработките на „Европски суд за човекови права“

embed {{Нормативна контрола}} with wikidata information
(→‎Постапка: picture swap (slightly better quality))
(embed {{Нормативна контрола}} with wikidata information)
* [http://www.mja.org.mk/Upload/Content/Documents/zbirka_presudi.pdf Збирка на пресуди на Европскиот суд за човекови права и решенија на Врховниот суд на Република Македонија]
 
{{Нормативна контрола}}
[[Категорија:Совет на Европа]]
[[Категорија:Човекови права]]