Разлика помеѓу преработките на „Македонија и Берлинскиот конгрес“

embed {{Нормативна контрола}} with wikidata information
с
(embed {{Нормативна контрола}} with wikidata information)
* [http://www.macbro.org/MK/istorija/ostn/berlinskidog.html За Берлинскиот договор на macbro.org]
 
{{Нормативна контрола}}
[[Категорија:Отоманска Македонија]]