Разлика помеѓу преработките на „Гордана Јовиќ-Стојковска“

нема опис на уредувањето
 
{Посател
 
| име = Гордана Јовиќ Стојковска
| слика =
| ширина = 250п
| опис = ''Гордана Јовиќ Стојковска''
| датум_на раѓање = [[1961]].
| место_на раѓање = [[Грделица|Србија]]
| држава_на раѓање = [[СФР Југославија|Србија]]
| датум_на смрт =
| место_на смрт =
| држава_на смрт =
| поље =
| школа =
| ментор =
| институција =
| академија =
| студенти =
| познат_по =
| награди =
| напомени =
}}
 
 
95

уредувања