Разлика помеѓу преработките на „Свети Кирил и Методиј“

Бришење на "Памятник_св._Кириллу_и_Мефодию.jpg", беше избришана од [[commons:Главна страница|Заедничкат...
с (Отстрането уредувањето на 95.180.166.141 (разговор), вратено на последната верзија на Ehrlich91)
(Бришење на "Памятник_св._Кириллу_и_Мефодию.jpg", беше избришана од [[commons:Главна страница|Заедничкат...)
File:Dřevohostice - socha Cyrila a Metoděje.JPG|Споменик во [[Држевохостице]], Чешка
File:Cyril and methodius in Odessa.JPG|Споменик во [[Одеса]], Украина
File:Памятник св. Кириллу и Мефодию.jpg|Споменик во [[Москва]], Русија
File:Ss Cyril and Methodius monument Skopje univesity campus.jpg|Споменик во [[Скопје]], Македонија
File:Mikulčice - svatí Cyril a Metoděj.JPG|Споменик во [[Микулчице]], Чешка