Предлошка:Згради и градби во Струмица: Разлика помеѓу преработките

с
нема опис на уредувањето
сНема опис на уредувањето
сНема опис на уредувањето
|list3 = [[Орта Махале џамија]] {{·}} [[Џамија Сејид Нур Ел Араби - Струмица|Џамија Сејид Нур Ел Араби ]]
 
|group4 = [[Плоштад Гоце Делчев (Струмица)|Плоштад Гоце„Гоце ДелчевДелчев“]]
|list4 = [[Библиотека „Благој Јанков - Мучето“ - Струмица|Библиотека]] {{·}} [[Народен театар „Антон Панов“|Театар]] {{·}} [[Собрание на Општина Струмица|Собрание]] {{·}} [[Хотел Српски крал (Струмица)|Хотел Српски крал]] {{·}} [[Хотел Есперанто (Струмица)|Есперанто]] {{·}} [[СУ "Јане Сандански" - Струмица|СУ Јане Сандански]] ''Споменици'': [[Споменик „Гоце Делчев“ - Струмица|Гоце Делчев]] {{·}} [[Струмичанка под маска]] {{·}} [[Саат кула (Струмица)|Саат-кула]] {{·}}