Разлика помеѓу преработките на „Скратеници во македонскиот јазик“

(Одбиени последните 2 промени во текстот (од 79.126.197.176) и вратена преработката 3344197 на 89.205.22.254)
:'''едн.''' - ''еднина''
:'''ул.''' - ''улица''
:'''инж.''' и '''Ing.''' - ''инженер''
:'''проф.''' - ''професор''
:'''комп.''' - ''компаратив''
Анонимен корисник