Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Категоризација“

*Најновиот вики софтвер не дозволува некоја категорија да припаѓа во самата себе.
 
=== Поврзано ===
===Видете исто така===
[[mw:Help:Categories/mk|Помош со категории]] — опширно на викито на МедијаВики {{mk}}
*[[meta:Help:Category]] Страница— страница на Мета за категории (англиски).{{en}}
 
=== Каде да прашате===