Разлика помеѓу преработките на „Список на македонисти“

→‎Македонисти: Ставив знаме на Полска и направив коректа на презиме на Ирена Ставови-Кавка
(→‎Македонисти: Ставив знаме на Полска и направив коректа на презиме на Ирена Ставови-Кавка)
|
|
 
|-
|[[Партенија Зографски]]
|
|-
|[[Ирена Ставови-Кавка]]<ref name="летна школа"/>
||{{Flag|Полска}}
|
|
|
|-
|[[МачејМаќеј Кавка]]<ref name="летна школа"/>
||{{Flag|Полска}}
|
|
|
Анонимен корисник