Разлика помеѓу преработките на „Список на македонисти“

с (Ги додадов своите датум и место на раѓањето. (За мене постојат википедија страници на српски и српскохрватски јазици, ама на македонски не.))
|[[Убавка Гајдова]]
|{{Flag|Macedonia}}
|[[19 јули]] [[1965]], [[Куманово]], [[Македонија]]
|
|[[6 декември]] [[2014]], [[Скопје]], [[Македонија]]
|
|-
|[[Христо Георгиевски]]
Анонимен корисник