Разлика помеѓу преработките на „Километри на час“

с
 
== Надворешни врски ==
* [http://flauna.org/speed/ Претворач на единици за брзина]: км/ч, ми/ч, јазли и тн. {{en}}
* [http://www.odometre.com Претворање на метрички и британски единици] {{en}}
* [http://www.convert-me.com/en/convert/speed Претворач-пресметувач на единици за брзина] {{en}}
Анонимен корисник