Разлика помеѓу преработките на „Влада на Македонија од 1998“

* Труд и социјална политика: [[Бедредин Ибраими]] ([[ДПА]])
* Животна средина и просторно планирање: [[Владимир Џабирски]]
* Здравство: [[Петар Милошевски (професор)|Петар Милошевски]] (ЛДП)
* Образование и наука: [[Ненад Новковски]]
* Култура: [[Ганка Самоиловска - Цветанова]]