Разлика помеѓу преработките на „Претседател на Собранието на Македонија“

с
с
 
 
{{Претседатели на Собранието на РМСоцијалистичка Република Македонија}}
{{Претседатели на Собранието на Република Македонија}}
 
[[Категорија:Собрание на Република Македонија]]