Разлика помеѓу преработките на „Димитар Стојанов - Мире“

с
с
 
==Видете исто така==
* [[Социјалистичка Република Македонија]]
* [[СРМ]]
 
 
{{Македонија-политичар-никулец}}
 
 
{{Претседател на Собранието на Социјалистичка Република Македонија}}