Разлика помеѓу преработките на „Машка ракометна репрезентација на Полска“

 
===Познати играчи===
 
* [[Ждислав Антчак]]
* [[Карол Биелицки]]
* [[Јануж Брзозовски]]
* [[Леслав Џиуба]]
* [[Јан Гмирек]]
* [[Мариуж Јурасик]]
* [[Бартош Јурецки]]
* [[Алгред Калузињски]]
* [[Јерзи Клемпел]]
* [[Зигфрид Кухта]]
* [[Марцин Налиевски ]]
* [[Јерзи Мелцер]]
* [[Робер Новаковски]]
* [[Збигњев Плехоч]]
* [[Анджеј Соколовски]]
* [[Славомир Шмал]]
* [[Анджеј Шимчак]]
* [[Гжегож Такачук]]
* [[Томаж Тлучињски]]
* [[Збигњев Тлучињски]]
* [[Даниел Вашкјевич]]
* [[Богдан Вента]]
* [[Миечислав Војчак]]
 
== Поврзано ==