Отвори го главното мени

Промени

с
* Датуми на поколот (поезија, 1996)
 
 
{{Никулец за писател}}
{{Македонија-писател-никулец}}
 
{{DEFAULTSORT:Садикарио Аврам}}
[[Категорија:Македонски писатели]]