Бабуна (појаснување): Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
* [[Бабуна (пештера)|Бабуна]] (Голема Пештера) - најголемата пештера во Македонија;
* [[Бабуна]] - село-предградие на Велес, Македонија;
* [[БабунаБабунски (друштво)Водопади|„Бабуна“Бабуна]] - спортско-риболовното друштво одводопади Велес,во Македонија;
* [[Бабуна (друштво)|„Бабуна“]] - спортско-риболовното друштво од Велес, Македонија
 
;друго