Универзитет за аудиовизуелни уметности ЕСРА: Разлика помеѓу преработките

с
Отстрането уредувањето на 77.29.51.94 (разговор), вратено на последната верзија на Buli
с (Отстрането уредувањето на 77.29.51.94 (разговор), вратено на последната верзија на Buli)
{{Рангирање на високообразовните институции во Република Македонија|state=collapsed}}
 
КурсотУниверзитетот располага со 5 факултети и тоа:
;КурсФакултет за филмски уметности
*Модул Филмска и ТВ камера
*Модул Филмска и ТВ монтажа
*Модул Аудиовизуелна заштита на филмски, телевизиски, видео и радио материјали
 
;КурсФакултет за театарски метности
*Модул Театарска режија
*Модул Мултимедијална режија
*Модул Актерска игра
 
;КурсФакултет за сценски дизајн
*Модул Анимација
*Модул Фотографија
*Модул Костимографија
 
;КурсФакултет за применета музика
*Модул Композиција на филмска музика
*Модул Вокална интерпретација
*Модул Современи танци (Skopje Dance Academy)
 
;КурсФакултет за тонска продукција
*Модул Звучен инженеринг