Универзитет за аудиовизуелни уметности ЕСРА: Разлика помеѓу преработките

{{Рангирање на високообразовните институции во Република Македонија|state=collapsed}}
 
УниверзитетотКурсот располага со 5 факултети и тоа:
;ФакултетКурс за филмски уметности
*Модул Филмска и ТВ камера
*Модул Филмска и ТВ монтажа
*Модул Аудиовизуелна заштита на филмски, телевизиски, видео и радио материјали
 
;ФакултетКурс за театарски метности
*Модул Театарска режија
*Модул Мултимедијална режија
*Модул Актерска игра
 
;ФакултетКурс за сценски дизајн
*Модул Анимација
*Модул Фотографија
*Модул Костимографија
 
;ФакултетКурс за применета музика
*Модул Композиција на филмска музика
*Модул Вокална интерпретација
*Модул Современи танци (Skopje Dance Academy)
 
;ФакултетКурс за тонска продукција
*Модул Звучен инженеринг
 
Анонимен корисник