Мате Грујовски: Разлика помеѓу преработките

Ознаки: Мобилно уредување Уредување од мобилен извршник
Ознаки: Мобилно уредување Уредување од мобилен извршник
* Туѓино јабано
 
=== Плочи ===
Песните на Мате Грујовски се застапени на повеќе плочи, како:
* Grozda Stojanovska i Borče Krstevski, Jugoton, EPY-34490, 1972.
* Grozda Stojanovska, ''Bilbil pee vo planina'', Jugoton, SY-22180
 
== Наводи ==
Анонимен корисник