Разлика помеѓу преработките на „Мате Грујовски“

→‎= Плочи: Исправена грешка при пишување
(→‎Биографија: Исправена грешка при пишување)
Ознаки: Мобилно уредување Уредување од мобилен извршник
(→‎= Плочи: Исправена грешка при пишување)
Ознаки: Мобилно уредување Уредување од мобилен извршник
* Што си толку мило Ленче нажалена
* Љубам мајко едно момче
=== Плочи ==
Песните на Мате Грујовски се застапени на повеќе плочи, како:
* Grozda Stojanovska i Borče Krstevski, Jugoton, EPY-34490, 1972.
* Grozda Stojanovska, ''Bilbil pee vo planina'', Jugoton, SY-22180
 
 
== Наводи ==
Анонимен корисник