Разлика помеѓу преработките на „Глигор Поповски“

(Одбиени последните 3 промени во текстот и вратена преработката 3174519 на Tegel)
 
== Награди ==
Добитник е на наградите:
* „Партизански„Партиhански курир“ (Марибор),
* „Младо поколење“поколеgе“ (Белград),
* „13 Ноември“Oktoмври“,
* „РТВ-Скопје“ на СВП (1969 и 1973),
* „Курирче“.
Анонимен корисник