Разлика помеѓу преработките на „Жан Батист Карпо“

с
с
 
== Надворешни врски ==
{{рврвр|Jean-Baptiste Carpeaux}}
* [http://cartelfr.louvre.fr/cartelfr/visite?srv=rs_display_res&critere=jean+baptiste+carpeaux&operator=AND&nbToDisplay=5&langue=fr Страница на сајтот на Лувр со дела од Карпо]
* [http://www.insecula.com/contact/A005511_oeuvre_1.html Страница од insecula.com со дела од Карпо]