Разлика помеѓу преработките на „Фредерик Шопен“

с
Бришење на "Frederic_Chopin-Trois_Valses_Op._64_No._1_Des-Dur_Piano_Peter_Gerwinski.ogg", беше избришана од [[commons:Главна стр...
с (Бришење на "Frederic_Chopin-Trois_Valses_Op._64_No._1_Des-Dur_Piano_Peter_Gerwinski.ogg", беше избришана од [[commons:Главна стр...)
{{multi-listen item|filename=KolessaChopin33_2.ogg |title=Опус 33, бр. 2: Мазурка бр. 23, во Д-дур|description=Лубка Колеса|format=[[Ogg]]}}
{{multi-listen item|filename=Chopin-Berceuse.ogg|title=Опус 57: Приспиванка|description=Вероника ван дер Кнап|format=[[Ogg]]}}
{{multi-listen item|filename=Frederic Chopin-Trois Valses Op. 64 No. 1 Des-Dur Piano Peter Gerwinski.ogg |title=Опус 64, бр. 1: Минутен валцер|description=Питер Гервински|format=[[Ogg]]}}
{{multi-listen item|filename=Chopin Liszt Zyczenie (The Maiden's Wish) Brian E Young.ogg|title=Опус 74/1|description=Желба|format=[[Ogg]]}}
{{multi-listen item|filename=CELLO LIVE PERFORMANCES JOHN MICHEL-CHOPIN SONATA Op 65 1st mvt.ogg|title=Виолончелска соната, Опус 65, Став 1|description=|format=[[Ogg]]}}