Разлика помеѓу преработките на „Нестрам (општина)“

с
fixing dead links
с
с (fixing dead links)
 
== Населени места ==
Општина Нестрам е создадена на 1 јануари 2011 г. согласно законот „Каликратис“<ref>[http://web.archive.org/web/20100705024807/http://www.kedke.gr/uploads/N38522010_KALLIKRATIS_FEKA87_07062010.pdf Ν. 3852/10]</ref> со спојување на четири стари административни единици — општините Нестрам и Акритес, како и општинските целини Аренес и Грамошта.
 
'''''Напомена''': Називите „Акритес“ и „Аренес“ се произволно дадени грчки називи што не се однесуваат на ниедно постоечко место.''