Јени џамија (Истанбул): Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
сНема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
[[Категорија:Џамии во Фатих]]
[[Категорија:Архитектура од 17 век]]
[[Категорија:Отоманска архитектура]]
[[Категорија:Златен Рог]]
[[Категорија:Куполи]]