Разлика помеѓу преработките на „Валентина Матвиенко“

с
fixing dead links
с (fixing dead links)
* [http://www.gov.spb.ru/gov/governor Матвиенко Валентина Ивановна. Биографија на официјалниот портал на Администрацијата]
* [http://valentina.ivanovna.ru Валентина. Ивановна]
* [http://web.archive.org/web/20070311101957/http://www.anticompromat.ru/matvienko/index.html anticompromat.ru]
* [http://echo.msk.ru/programs/beseda/53002/ тервју на радио „Еко Москви“] — 06.07.2007
* [http://echo.msk.ru/programs/beseda/524872-echo/ Интервју на радио „Еко Москви“] — 07.07.2008