Разлика помеѓу преработките на „Градови во Италија“

с
нема опис на уредувањето
с
с
|[[Аверза]]|| [[Казерта (покраина)|Казерта]]||[[Кампанија]]|| 53.369
|-
|[[Авецано]]|| [[Л’АквилаЛ'Аквила (покраина)|Л’АквилаЛ'Аквила]]||[[Абруцо]]|| 38.337
|-
|[[Авола]]|| [[Сиракуза (покраина)|Сиракуза]]||[[Сицилија]]|| 31.289
|[[Ланчано]]||[[Кјети (покраина)|Кјети]]||[[Абруцо]]|| 35.798
|-
|[[Л’АквилаЛ'Аквила]]||[[Л’АквилаЛ'Аквила (покраина)|Л’АквилаЛ'Аквила]]||[[Абруцо]]|| 68.503
|-
|[[Латина (град)|Латина]]||[[Латина (покраина)|Латина]]||[[Лацио]]|| 107.898
|[[Сполето]]||[[Перуџа (покраина)|Перуџа]]||[[Умбрија]]|| 37.889
|-
|[[Сулмона]]||[[Л’АквилаЛ'Аквила (покраина)|Л’АквилаЛ'Аквила]]||[[Абруцо]]|| 25.304
|-
|[[Таранто]]||[[Таранто (покраина)|Таранто]]||[[Апулија]]|| 202.033