Отвори го главното мени

Промени

Нема измена во големината ,  пред 5 години
с
 
{{Главна статија|Електромагнетно зрачење|Електромагнетен спектар}}
(радио, микро, инфрацрвено, видливо, иултравиолетовои ултравиолетово)
 
== Поврзано ==