Разлика помеѓу преработките на „Критериум ди Дофине 2014“

нема опис на уредувањето
|-
| 4
| {{атлетзнаме|[[ЈиргенЈурген ван ден Брук]]|БЕЛ}}
| {{ct|LTB|2014}}
| align="right"| + 10"
| 1
| [[Крис Фрум]]
|style="background:yellow;" rowspan=23| [[Крус Фрум]]
|style="background:pink"| [[Винченцо Нибали]]
|style="background:lightgreen;" rowspan=23| [[Крис Фрум]]
|style="background:offwhite;"| [[Боб Јунгелс]]
|style="background:orange;"| {{ct|SKY|2014}}
| 2
| [[Крис Фрум]]
|style="background:pink" rowspan=2| [[Кевин Реза]]
|style="background:offwhite;" rowspan=2| [[Вилко Келдерман]]
|style="background:orange;" rowspan=2| {{ct|AST|2014}}
|-
| 3