Фудбалски куп на Македонија 1997-1998: Разлика помеѓу преработките

Создадена страница со: {{Infobox football league season | competition = Куп на Македонија | season = 1997–98 | winners...
(Создадена страница со: {{Infobox football league season | competition = Куп на Македонија | season = 1997–98 | winners...)
(нема разлика)