Разлика помеѓу преработките на „Предлошка:Претседатели на МОК“

нема опис на уредувањето
[[Деметриус Викелас]]&nbsp;<small>(1894&ndash;1896)</small>&nbsp;|
[[Пјер де Кубертен]]&nbsp;<small>(1896&ndash;1925)</small>&nbsp;|
[[Годфроа де Блонеј]]&nbsp;<small>(acting&nbsp;1916&ndash;1919)</small>&nbsp;|
[[Анри де Баилет- Латур]]&nbsp;<small>(1925&ndash;1942)</small>&nbsp;|
[[Зигфрид Едстром]]&nbsp;<small>(1942&ndash;1952)</small>&nbsp;|