Разлика помеѓу преработките на „Никола Вапцаров“

с
Бришење на "Naval-academy-varna-gruev.jpg", беше избришана од Заедничката ризница од страна на [[commons:User:Fas...
с (Бришење на "Naval-academy-varna-gruev.jpg", беше избришана од Заедничката ризница од страна на [[commons:User:Fas...)
Image:Vaptsarov writers member.JPG|Членска карта на Вапцаров од Друштвото на бугарските писатели издадена посмртно
Image:Vapcarov Naval Academy.jpg|Свитетелство на Вапцаров од Морнарско-машинското училиште во Варна, Бугарија
Image:Naval-academy-varna-gruev.jpg|ВВМУ "Никола Вапцаров" - Варна, Бугарија
</gallery>
</center>