Андријана Јаневска: Разлика помеѓу преработките

*Се што барам ноќва - 1999
*Не можам да заљубам по тебе - 1999
*Да сум јузенјужен ветар - 1999
*Твоето писмо, моја библија - 2000
*Љубовен ритам - 2000
*Ден по ден (дует со Врчак) - 2001
*Своја на своето - 2001
ЧериеШери, Мон ЧериеШери - 2002
*Остани - 2004
*За Крајкрај - 2005
*Дојди Бакнибакни Меме - 2005
*Ѕвезда Водилкаводилка - 2005
*Ден - 2006
*Сонце - 2006
*Епизода - 2007
*Тивка ноќ (дует со Тања Станковиќ Димовска) - 2007
*Тивка Ноќноќ (дует со Ева Нединковска) - 2007
*Зрно - 2008
*Заминувам - 2008
*Животот е убав - 2013
*Ако ме сакаш (дует со Инфинитас) - 2013
*Што е тоа - 2013
 
== Наводи ==
Анонимен корисник