Универзитет за аудиовизуелни уметности ЕСРА: Разлика помеѓу преработките

с
[проверена преработка][проверена преработка]
 
==Факултети==
{{Рангирање на високообразовните институции во Република Македонија|state=collapsed}}
 
Универзитетот располага со 5 факултети и тоа: