Универзитет на Југоисточна Европа: Разлика помеѓу преработките

с
 
== Капацитет ==
{{Рангирање на високообразовните институции во Република Македонија|state=collapsed}}
 
Универзитетот зафаќа функционални простории вклучувајќи три [[Амфитеатар|амфитеатри]], приближно околу 50 простории за предавање, канцаларии за кадарот, три центри за [[комјутер]]и, [[библиотека]] „Макс ван дер Штул“ и станбено сместување за 450 студенти.