Википедија:ППЃП 2013/2014-2: Разлика помеѓу преработките

с
== Пријавени членови ==
 
Во продолжение следи список на [[Википедија:Википедијанци|Википедијанци]] учесници во овој проект во второто полугодие од учебната 2013/14 година. Ако сте заинтересирани за учество во проектот, слободно придружете се и станете дел од тимот. На вашата корисничка страница можете да додадете шаблонго дека сте член на проектниот тим:шаблонот {{tl|ППЃП Корисник}}, со што ќе означите дека сте дел од проектот.
 
{|class="wikitable sortable"