Разлика помеѓу преработките на „Меѓународна организација на трудот“

нема опис на уредувањето
с (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q54129)
* [http://www.ilo.org/budapest/countries-covered/fyrm/lang--en/index.htm Регионална канцеларија на МОТ во Будимпешта]
* [http://www.mtsp.gov.mk/WBStorage/Files/ILO%20konvencii%20ratifikuvani%20od%20Makedonija.pdf Конвенции на Меѓународната организација на трудот кои ги има ратификувано Република Македонија]
* [http://www.ssm.org.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=343%3Amot-predviduva-pad-na-razvojot-na-zapaden-balkan&catid=34%3A2008-10-18-22-10-22&lang=en Ратификувани конвенции на МОТ од Република Македонија]
* [http://www.ssm.org.mk/images/stories/medjunarodni_konvencii/priracnik_fundamentalni_konvencii.pdf „Фундаментални конвенции на МОТ“]
* [http://www.ssm.org.mk/images/stories/medjunarodni_konvencii/konvencii_i_preporaki.pdf „Конвенции и препораки за безбедност и здравје при работа на МОТ“]
* [http://www.fstv.mk/dokumenti/ILO-at-glance_Macedonian_web.pdf „Поглед врз МОТ“]
 
== Литература==
5.866

уредувања