Љупка Димитровска: Разлика помеѓу преработките

Нема опис на уредувањето
*1985. - ''Не сум се каела''
*1988. - ''Слика од матура''
*1990. - ''ЅвонатЅвона ѕвонат''
*1993. - ''Моите најголеми хитови''
*1999. - ''Во двојка е поубаво''
2

уредувања