Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:Antonio Brsjacki“

Здраво Antonio Brsjacki. Во моментот не сум активен на Википедија на македонски јазик, но колку можам ќе ти помогнам доколку ми напишеш за кој шаблон станува збор. Доколку станува збор за истиот шаблон како [[Шаблон:Митрополити на МПЦ-ОА]] и да се направи сличен кој би се викал [[Шаблон:Преспанско-пелагониски митрополити]]. Поздрав--[[User:Тиверополник|Тиверополник]] <small>([[User talk:Тиверополник|разговор]])</small> 07:57, 6 февруари 2014 (CET)
::Еве го шаблонот [[Шаблон:Преспанско-пелагониски митрополити]]. Сега незнам како сакаш точно да изгледа и од кое време би ставил митрополити. Пиши ми како точно сакаш да изгледа. --[[User:Тиверополник|Тиверополник]] <small>([[User talk:Тиверополник|разговор]])</small> 16:05, 6 февруари 2014 (CET)
:::Сега на местото на Климент Преспанско-пелагониски (list1=) напиши ги сите кои биле митрополити од тој период на црквата и раздели ги со *. По ова оди на (list2=)...--[[User:Тиверополник|Тиверополник]] <small>([[User talk:Тиверополник|разговор]])</small> 18:08, 6 февруари 2014 (CET)
 
== Кориснички права ==