Antonio Brsjacki

Членува од 1 мај 2010
нема опис на уредувањето
{{ККПочеток|Антонио Брсјачки}}
{{Корисник Македонија}}
{{Активност на Википедија|year=2010|month=05|day=01}}
{{Корисник:КК/Христијанин}}
{{Корисник Машко}}
{{Корисник:КК/Социјалдемократ}}
{{Корисник ВикиПроект Историја}}
{{Корисник ВикиПроект Литература}}
{{Корисник ВикиПроект Филм}}
{{Корисник:КК/Сино}}
{{КККрај}}
 
{{Babel-6|mk-N|sr-4|en-4|hr-4|bg-3|fr-2|el-1}}
 
{| style="background-color: #fdffe7; border: 1px solid #fceb92;"
529

уредувања