Antonio Brsjacki

Членува од 1 мај 2010
нема опис на уредувањето
|style="font-size: x-large; padding: 3px 3px 0 3px; height: 1.5em;" | '''Награда за активизам'''
|-
|ДоделенаЗа одактивизмот кој го покажувате во уредувањето на Википедија на македонски јазик. [[User:Kiril Simeonovski|Kiril Simeonovski]] 14:02, 2 јануари 2012 (CET)
540

уредувања