Iacovibus

Членува од 20 мај 2006
с
нема опис на уредувањето
сНема опис на уредувањето
сНема опис на уредувањето
 
<tr><td>{{Корисник mk}}</td></tr>
<tr><td>{{Корисник en-3}}</td></tr>
<tr><td>{{Корисник sr-3}}</td></tr>
<tr><td>{{Корисник hr-3}}</td></tr>
<tr><td>{{Корисник bg-3}}</td></tr>
<tr><td>{{Корисник sq-3}}</td></tr>
<tr><td>{{Корисник ru-2}}</td></tr>
<tr><td>{{Корисник fr-2}}</td></tr>
<tr><td>{{Корисник la-2}}</td></tr>
<tr><td>{{Корисник de-1}}</td></tr>
</table>
 
 
Здраво,
 
Ќе се обидам да ја уредам мојава корисничка страна (се надевам дека набрзо ќе најдам време за тоа).
 
До тогаш, слободно контрактирајте ме на jakovcevski |at| gmail.com
 
Поздрав,
[http://www.iacovibus.blog.com.mk Милан Јаковчевски]
123

уредувања