Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Често поставувани прашања“

+ навигациона лента и рамка
с (robot Dodaje: hy:Wikipedia:ՀՏՀ)
(+ навигациона лента и рамка)
{| align=center style="-moz-border-radius-topright: 1em; -moz-border-radius-topleft: 1em; -moz-border-radius-bottomright: 1em; -moz-border-radius-bottomleft: 1em; font-family:Trebuchet MS, sans-serif; border: 3px solid MidnightBlue; padding: 6px; ;"
<noinclude>{{Помош содржина назад}}
|
----
{{добредојде навигација}}
----
<br>
<noinclude>
{| width="100%" style="border: solid 2px #A3B1BF; background: #F5FAFF" |
|-
Подоле се дадени повеќе видови на '''често поставувани прашања''' (или '''ЧПП''') во [[Википедија]].
 
Доколку неможетене можете да го најдете одговорот на прашањето кое ве интересира, тогаш можете да го поставите на [[Википедија:Портал|порталот]] или на [[Википедија:Страници за разговор|страниците за разговор]] на подолу посочените видови на често поставувани прашања и нивни одговори.
 
== Видови на ЧПП ==