Предлошка:ППЃП Навигација: Разлика помеѓу преработките

с
отворање на линк до страницата за второ полугодие
сНема опис на уредувањето
с (отворање на линк до страницата за второ полугодие)
{| cellspacing="0" style="background:cyan;" align=center
|-
| [[Image:Лого на секцијата.jpg|45px|center|Лого на викисекцијата при СОУ „Ѓорче Петров“ - Прилеп]]
| stylerowspan="padding2| [[Image:3pt;"Лого bgcolor=limeна align=секцијата.jpg|50px|center|Лого [[СОУна „Ѓорчевикисекцијата Петров“при - Прилеп|СОУ „Ѓорче Петров“ - Прилеп]]<br>[[Википедија: ППЃП|ППЃП - Главна страница]]
| style="padding:3pt;" bgcolor=aqualime align=center| [[Википедија:СОУ ППЃП„Ѓорче Петров“ 2012/2013-2 Прилеп|2012/2013<br>IIСОУ „Ѓорче Петров“ - полугодиеПрилеп]]
| rowspan=2 style="padding:3pt;" bgcolor=khakiaqua align=center| [[Википедија: ППЃП 20132012/20142013-12|20132012/20142013<br>III полугодие]]
| colspan=2 style="padding:3pt;" bgcolor=khaki align=center| [[Википедија: ППЃП 2013/2014|2013/2014]]
|-
| style="padding:3pt;" bgcolor=amber align=center| [[Википедија: ППЃП|ППЃП - Главна страница]]
| style="padding:3pt;" bgcolor=lime align=center| [[Википедија: ППЃП 2013/2014-1|I пол.]]
| style="padding:3pt;" bgcolor=amber align=center| [[Википедија: ППЃП 2013/2014-2|II пол.]]
|}
<noinclude>[[Категорија:ВикиПроект ППЃП]]</noinclude>