Разлика помеѓу преработките на „КБ Прво пензиско друштво“

Нема измена во големината ,  пред 6 години
нема опис на уредувањето
==КБ ПРВО ПЕНЗИСКО ДРУШТВО==
[[КБ Прво пензиско друштво]]<ref>[ http://www.kbprvo.com.mk]</ref> произлезе од реформите во пензискиот систем во [[Република Македонија]] и негова основна дејност е управување со пензиски фондови.
Целта на КБ Прво пензиско друштво е да се создаде вредност за членовите на Фондовите, да ги заштитат нивните интереси, да овозможат сигурност на нивните [[средства]] и да создадат профит со соодветно инвестирање. Работејќи на остварување на својата цел, КБ Прво пензиско друштво, на сите сегашни и идни членови на Фондовите им нуди:
* [[СИГУРНОСТ]] – работејќи согласно строгите законски одреби како и заради контролата од страна на институциите кои се инволвирани во реформираниот пензиски систем (Агенција за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување и банката чувар)
* [[СПЕЦИЈАЛИЗИРАНОСТ]] ВО РАБОТЕЊЕТО – затоа што со Друштвото раководат искусни и стручни лица, а негова основна дејност е управување со пензиски фондови
* [[ОРГАНИЗИРАНОСТ]] И [[ДОСТАПНОСТ]] – затоа што располага со широко распространета мрежа на обучени агенти, преку кои секој граѓанин може да дојде до точни информации за производот што го нуди
* [[ТРАНСПАРЕНТНОСТ]] ВО РАБОТЕЊЕТО – затоа што секогаш е отворено за комуникација и достапно за членовите кои во секое време имаат увид во своите средства и нивното оплодување <ref>[ http://www.kbprvo.com.mk]</ref>
 
==ПЕНЗИСКА РЕФОРМА==
Анонимен корисник