Разлика помеѓу преработките на „КБ Прво пензиско друштво“

нема опис на уредувањето
'''КБ ПРВО ПЕНЗИСКО ДРУШТВО'''
 
КБ Прво пензиско друштво<ref>{{cite web|url=[http://www.kbprvo.com.mk/}}</ref>‎ КБ Прво пензиско друштво] произлезе од реформите во пензискиот систем во Република Македонија и негова основна дејност е управување со пензиски фондови.
Целта на КБ Прво пензиско друштво е да се создаде вредност за членовите на Фондовите, да ги заштитат нивните интереси, да овозможат сигурност на нивните средства и да создадат профит со соодветно инвестирање. Работејќи на остварување на својата цел, КБ Прво пензиско друштво, на сите сегашни и идни членови на Фондовите им нуди:
 
3

уредувања