Разлика помеѓу преработките на „Митрополитска резиденција – Битола“

Создадена страница со: Митрополитска Резиденција-Битола или позната како Битолска Митрополија е админист...
(Создадена страница со: Митрополитска Резиденција-Битола или позната како Битолска Митрополија е админист...)
(нема разлика)
Анонимен корисник